Enkelt och bekvämt i vardagen - Ett knapptryck bort.

Ofta när man hör ordet garageport så kan det nog låta både tungt och jobbigt att ha med garageporten att göra. Nycklar för att låsa upp och muskelstyrka för att öppna. Faktum är att det inte alls behöver vara så!
 
De flesta garageportar på marknaden idag kan faktiskt utrustas med något så fiffigt som en garageportsmotor. Detta är något som Krafer Garageportar har för vana att erbjuda sina kunder. Krafer Garageportar har priser på kompletta garageportsöppnare inkl. fjärrkontroll och invändig tryckknapp från 1920:-. De har portautomatik för portar upp till 18m².
 
Med en modern och praktisk garageportsmotor, även kallad portautomatik och garageportsöppnare, behöver man bara trycka på en knapp på ex.vis en fjärrkontroll för att porten ska öppna sig.
 
Andra tillbehör som ochså finns för att lyxa till det ytterligare är bl.a
  • Kodlås - En trådlös dosa som monteras på garagets utsida. Med en kod aktiveras fjärrkontrollen och garageporten öppnas.
  • Mobiltelefonstyrning - Med hjälp av en extern dosa som kopplas till portens motorenhet kan garageporten öppnas via en applikation och blutooth. Mycket smidigt!
  • Transponder - Används oftast i större garage där många parkerande använder samma garageport.
  • Fingerscanner - Öppna garageporten med endast ditt fingeravtryck.
  • Fotocell - Säkerhetsutrustning som stoppar porten om något, ex.vis en backande bil eller ett husdjur, bryter IR-strålen i portöppningen
Garageportsmotorer används både på stora och små portar. De främsta fördelarna är med att utrusta sin garageport med en garageportsmotor är för att slippa kliva ur bilen, speciellt vid dåligt väder, när bilen ska köras in men också att när porten är stängd är den just stängd. Man behöver alltså inte gå ut till garaget och kontrollera att porten är stängd.
 
Så se till att lyxa till det - Utrusta din port med en motor!